Βάσει της νομοθεσίας όλες οι επιχειρήσεις πρέπει να πιστοποιηθούν κατά ISO 9001 ή και κατά ISO 2200 (πρώην HACCP). Πρέπει να προετοιμάσουν όλους τους χώρους, έτσι ώστε όταν έρθει η αρμόδια επιτροπή να είναι έτοιμοι για την Πιστοποίηση. Ένα μεγάλο μέρος αυτής της προετοιμασίας είναι και το PEST CONTROL δηλαδή ο έλεγχος των παρασίτων.

Η Entomokil κατόπιν συμφωνίας έρχεται και ελέγχει σχολαστικά όλους τους χώρους σας. Εν συνεχεία αποστέλλει στον πελάτη ένα έγγραφο, report, όπου αναφέρει με κάθε λεπτομέρεια όλα τα ευρήματα, προβλήματα, που βρήκε ανά χώρο. Στο έγγραφο αυτό αναφέρει τι πρέπει να κάνει ο πελάτης και τι πρέπει να κάνει η Entomokil, ώστε να ετοιμαστούν οι χώροι σύμφωνα με τις προδιαγραφές των επιτροπών ελέγχου.

Πολλές φορές τα ευρήματα είναι πάρα πολλά και οι λύσεις κοστίζουν πολλά χρήματα γι' αυτό ο πελάτης κάνει ένα πρόγραμμα προτεραιοτήτων και ξεκινά την εφαρμογή του. Η Entomokil αναλαμβάνει την καταπολέμηση των παρασίτων, ενώ μαζί με τον πελάτη παρακολουθούν την εξέλιξη του όλου προγράμματος με αποτέλεσμα κάποια στιγμή οι χώροι να φθάνουν σε καταπληκτικά επίπεδα βελτίωσης χωρίς να παρακωλύεται η λειτουργία της επιχείρησης και φυσικά σύμφωνα με τις προδιαγραφές του ISO.

Κλείσε Ραντεβού Τώρα

Tηλέφωνο: 210 4965534 | 210 4965538
Κινητό: 697 7445400
Email: info@entomokil.gr