Η Entomokil πιστεύει στην προληπτική καταπολέμηση και όχι στην κατασταλτική καταπολέμηση των παρασίτων και γι' αυτό προσπαθεί να κρατήσει τα παράσιτα εκτός των χώρων.

Για να το επιτύχει αυτό προσφέρει στους πελάτες της μία πλούσια γκάμα προϊόντων όπως:

Α. Εντομοπαγίδες
Διαθέτουμε μία μεγάλη σειρά από εντομοπαγίδες ανάλογα με την επιφάνεια που πρέπει να καλυφθεί. Οι εντομοπαγίδες αυτές εκπέμπουν υπεριώδη ακτινοβολία UV-A σε 360-365nm, ακτινοβολία που έλκει πάρα πολύ τα ιπτάμενα έντομα και κυρίως τις μύγες. Τα έντομα κολλούν στις αυτοκόλλητες επιφάνειες που φέρουν οι εντομοπαγίδες, οι οποίες όταν γεμίσουν από έντομα αλλάζονται με άλλες. Οι εντομοπαγίδες με ηλεκτρική εκκένωση έχουν απαγορευθεί από την ΕΟΚ, διότι με την ηλεκτρική εκκένωση τα έντομα κατακερματίζονται και τα διάφορα μέρη του σώματός τους αιωρούνται στο χώρο και πέφτουν στα προϊόντα που βρίσκονται κάτω από τις συσκευές.

Β. Μόνωση Θυρών
Πολλές φορές υπάρχουν πόρτες που έχουν μεγάλα κενά κυρίως στην κάτω πλευρά τους από τα οποία τα διάφορα παράσιτα και κυρίως τα ποντίκια εισέρχονται στον χώρο. Η Entomokil διαθέτει μία σειρά από ειδικές μεταλλικές βούρτσες, οι οποίες τοποθετούνται στο κάτω μέρος της πόρτας και δεν επιτρέπουν στα παράσιτα να εισέλθουν στον χώρο.
Οι βούρτσες αυτές διατίθενται σε μήκος 2μ και με διαφορετικά μήκη τριχών, ανάλογα με το μέγεθος του ανοίγματος.

Γ. Πλαστικές Κουρτίνες
Οι πλαστικές κουρτίνες είναι από P.V.C. σε φύλλα διαφόρων διαστάσεων και τοποθετούνται κρεμαστές μπροστά από πόρτες. Είναι διαφανείς και μπορεί ο άνθρωπος ή το κλαρκ ή ακόμη και φορτηγό να διέλθουν δια μέσων αυτών. Αυτές οι κουρτίνες δεν επιτρέπουν στα έντομα αλλά και στα πουλιά να εισέλθουν στον χώρο ενώ συγχρόνως μειώνουν τον θόρυβο και την σκόνη. Πλένονται εύκολα και σε περίπτωση που ένα φύλλο καταστραφεί μπορεί να αντικατασταθεί μόνο αυτό.
Αυτές διατίθενται για κάλυψη κάθε μεγέθους πόρτας.

Δ. Αεροκουρτίνες
Είναι ειδικά μηχανήματα, τα οποία τοποθετούνται στο πάνω της πόρτας και δημιουργούν ένα δυνατό ρεύμα αέρος προς τα κάτω, το οποίο δεν επιτρέπει στα έντομα να εισέλθουν στον χώρο. Προσφέρονται σε διάφορα μεγέθη ανάλογα με το άνοιγμα ή το ύψος της κάθε πόρτας.

Ε. Φερομονικές Παγίδες
Για να διαπιστώσουμε την ύπαρξη εντόμων στους χώρους μπορούμε να τοποθετήσουμε ειδικές παγίδες με φερομόνες, ελκυστικές ουσίες, οι οποίες έλκουν τα έντομα και κολλούν επάνω στις ειδικές επιφάνειες. Χρησιμοποιούνται ευρέως για τα έντομα των αποθηκών αλλά έχουν χρησιμοποιηθεί και για τις κατσαρίδες, κυρίως όμως ως δείκτης ύπαρξης των εντόμων.

Κλείσε Ραντεβού Τώρα

Tηλέφωνο: 210 4965534 | 210 4965538
Κινητό: 697 7445400
Email: info@entomokil.gr