Απολυμάνσεις

Με τον όρο απολυμάνσεις πολλές φορές αναφερόμαστε στις απεντομώσεις αλλά  ουσιαστικά Απολύμανση σημαίνει θάνατος των μικροβίων. Ως μικρόβια νοούνται εκείνοι οι οργανισμοί που είναι αόρατοι με γυμνό οφθαλμό και ορατοί μόνο με μικροσκόπιο. Τα μικρόβια στα οποία αναφερόμαστε κυρίως είναι οι Ιοι, οι Μύκητες και τα Βακτήρια και βρίσκονται παντού! Στον αέρα, στο έδαφος, στο νερό. Έτσι, με τις απολυμάνσεις προσπαθούμε να εξαλείψουμε τα παθογόνα μικρόβια, δηλαδή τα μικρόβια αυτά που μπορούν να προκαλέσουν ασθένειες στον άνθρωπο.

Παραδείγματα νοσημάτων παθογόνων μικροβίων λόγω:

Ιών: Γρίπη, Λύσσα, AIDS
Βακτηρίων: Σαλμονέλα, Σταφυλόκοκκος, Φυματίωση, Λεπτοσπείρωση
Μυκήτων: Μυκητιάσεις

Η εταιρεία μας σε μια προσπάθεια συνεχούς αυτοβελτίωσης και σεβόμενη το περιβάλλον που ζούμε συνεχίζει να εισάγει νέα προϊόντα και υπηρεσίες. Πραγματοποιούμε απολυμάνσεις:

  • σε χώρους (τοίχους, πατώματα κτλ)
  • στον αέρα που αναπνέουμε με στο σύστημα ABIOS
  • στο νερό που πίνουμε

Ιδιαίτερη σημασία πρέπει να δώσουμε σε κάθε σημείο ξεχωριστά. Η παρουσία των μικροβίων είναι γεγονός και θα πρέπει να μας απασχολεί. Απλοί κανόνες υγιεινής θα πρέπει να τηρούνται, χωρίς όμως να μας δημιουργούν άγχος.

Γενικά...

Αξίζει να τονίσουμε πως δεν είναι όλα τα μικρόβια παθογόνα, αλλά υπάρχουν και τα ωφέλιμα μικρόβια, χωρίς τα οποία δεν θα υπήρχε ζωή. Δεν θα μπορούσε να γίνει η πέψη της τροφής όταν θα τρώγαμε, ούτε θα μπορούσε να φουσκώσει το ψωμί, αλλά ούτε θα υπήρχε και η πενικιλίνη! Είναι πάρα πολλές οι βοήθειες που μας δίνουν τα μικρόβια που υπάρχουν γύρω μας. Ο άνθρωπος κουβαλάει εκατομμύρια μικρόβια ωφέλιμα και μη. Οι επιστήμονες μάλιστα λένε πως ο άνθρωπος, αν δεν είχε καθόλου μικρόβια επάνω του, δεν θα μπορούσε καν να επιβιώσει για περισσότερο από 10 λεπτά!

 

Ρωτήστε μας! Κάποια ενοχλητική μυρωδιά μπορεί να είναι ένα κρίσιμο σημάδι.

Κλείσε Τώρα Ραντεβού για Απολύμανση

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

Κλείσε Ραντεβού Τώρα

Tηλέφωνο: 210 4965534 | 210 4965538
Κινητό: 697 7445400
Email: info@entomokil.gr