Η Entomokil ιδρύθηκε τον Φεβρουάριο του 1995 και πλέον διαθέτει στελέχη με πείρα άνω των 30ετών σε θέματα Απολυμάνσεων, Εντομοκτονιών, Μυοκτονιών και γενικά σε θέματα Υγιεινής, διατηρώντας πάντοτε τον οικογενειακό της χαρακτήρα.

Βασικός στόχος της Entomokil είναι η προληπτική καταπολέμηση και όχι η κατασταλτική καταπολέμηση, η οποία είναι κοστοβόρα, χρονοβόρα και μάλιστα μπορεί να επιφέρει και εθισμό των παρασίτων στα φάρμακα που χρησιμοποιούνται, με αποτέλεσμα η συνεχής χρήση τους να επιβαρύνει το περιβάλλον, τα προϊόντα και τους ανθρώπους.

Προσπαθούμε να χρησιμοποιούμε όσο το δυνατόν περισσότερο ατοξικούς τρόπους καταπολέμησης των παρασίτων. Η Entomokil είναι η μοναδική Εταιρεία στον Ελλαδικό χώρο που χρησιμοποιεί το άζωτο του αέρα, αυτό που αναπνέουμε, για να καταπολεμήσει τα έντομα που καταστρέφουν τα Έργα Τέχνης και γενικά κάθε έργο που είναι από χαρτί - ξύλο - ύφασμα - δέρμα.

Εξυπηρετούμε πελάτες σε όλη την Ελληνική Επικράτεια καθώς επίσης στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων και σε χώρες της Μεσογείου.

Πελάτες μας είναι οι μεγαλύτερες βιομηχανίες Τροφίμων και Φαρμάκων (και άλλων ειδών.) Επίσης πελάτες μας είναι Ξενοδοχεία, Νοσοκομεία, Κλινικές, Εστιατόρια, Πολυκατοικίες, Μονοκατοικίες και γενικά εξυπηρετούμε κάθε χώρο όπου κατοικούν ή εργάζονται άνθρωποι.

Η επίτευξη όλων αυτών των στόχων και η αποδοχή μας από την Ελληνική αγορά, μας έχουν φέρει μεταξύ των τριών πρώτων Εταιρειών Παροχής Υπηρεσιών σε θέματα Απολυμάνσεων, Απεντομώσεων και Μυοκτονιών από απόψεως ποιότητας και service.

Σε συνεργασία με Ανώτερα Πνευματικά Ιδρύματα και με οίκους του εξωτερικού προσπαθούμε να διευρύνουμε τους ορίζοντές μας στη χρήση Ατοξικών μεθόδων με απώτερο σκοπό την καλύτερη και πληρέστερη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Έχουμε πλουτίσει τις εργασίες μας με νέες υπηρεσίες και νέα προϊόντα για να καλύψουμε τις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες της αγοράς.

Για κάθε πρόβλημα που θα έχει ένας πελάτης μας έχουμε την κατάλληλη λύση και εάν δεν την έχουμε μπορούμε άνετα να τη βρούμε μέσω των συνεργατών μας που είναι διεθνείς οργανισμοί ανά τον κόσμο.

Είμαστε στη διάθεσή σας για να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και αποτελεσματικά.

Δείτε την Άδεια της Εταιρείας και την Πιστοποίηση ISO 9001:2008

Στοιχεία Επικοινωνίας

Tηλέφωνο: 210 4965534 | 210 4965538
Κινητό: 697 7445400
Email: info@entomokil.gr

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα - Παρασκευή: 08:00 - 17:00